Ons bedrijf

Auto-totaal is een full service autobedrijf waar mobiliteit centraal staat. Dagelijks staat ons team klaar om u van dienst te zijn bij de verkoop van nieuwe of gebruikte auto’s, (spoed)reparatie, onderhoud van uw (bedrijfs)auto zodat u veilig blijft rijden. Daarnaast bieden wij diverse leasemogelijkheden onder de naam @T-Lease. 

 

 

Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, het grootste merkonafhankelijke organisatie voor garagebedrijven in Nederland én BOVAG gecertificeerd. 

Naast de gebruikelijke diensten voor een autobedrijf hebben wij ook aanvullende diensten. Hieronder vallen GlasGarage, autoschadeherstel, (short)lease , verhuur en wij zijn dealer van Microcar brommobielen. Ons doel is de klant zo goed en breed mogelijk van dienst te zijn. Wij staan open voor vragen en als er iets ontbreekt, gaan wij er graag voor u achteraan. Mobiliteit staat voorop en wij doen ons best om voor u tot de beste oplossing te komen.

 

Auto-Totaal bv is aangesloten bij GlasGarage

 

Of het nu gaat om het repareren van een ster in uw voorruit of het volledig vervangen van deze ruit, bij GlasGarage Stedebroec bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service.
Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Onze vakkundige monteurs helpen u snel en efficiënt.
Ze laten sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen met de hars-injectiemethode en monteren nieuwe autoruiten met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem. Alles om u weer snel en veilig op weg te krijgen.

 

Sterreparaties worden vaak zonder kosten voor u uitgevoerd. Vervanging van uw voorruit kan al vanaf € 0,- eigen risico.
Wat de kosten precies zijn, hangt af van uw verzekering.

 

U kunt bij ons terecht voor: Ruitreparatie, Ruitvervanging, Wisserbladen,Kenteken graveren, Airco, etc. 

Afbeeldingsresultaat voor glasgarage