Werkplaats

Bosch Car Service garages garanderen een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto.

 

Ondersteuning van Bosch
Het netwerk van Bosch Car Service garages in Nederland wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de garages elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

 

Technische knowhow
Door de nauwe samenwerking met autofabrikanten kan Bosch een schat aan technische kennis doorgeven aan haar Bosch Car Service garages.

 

Opleidingen om up-to-date te blijven
Kennis moet altijd actueel gehouden worden. Daarom worden er per aangesloten garage per jaar minimaal 6 cursussen gevolgd. Door de grote diversiteit aan trainingen is een Bosch Car Service garage in staat onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken auto’s.

 

Fabrieksgarantie blijft geldig
Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat een Bosch Car Service garage nieuwe en gebruikte auto’s levert en ook onderhoudt en repareert.

Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto. Bovendien zal een Bosch Car Service garage u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat ze niet merkgebonden is. U wordt op deze manier correct geadviseerd bij de aankoop van een auto.